Kauppahuone on sulkenut ovensa toistaiseksi.

Seuraa Lignell & Piispasen menoa Facebookissa: https://www.facebook.com/lignellpiispanen/ 

Kauppahuone Gust. Ranin on Lignell & Piispasen konseptiravintola

Ravintolan tarkoituksena on kertoa perinteikkään perheyhtiön Oy Gust. Raninin tarinaan sekä tutustuttaa asiakkaat uusiin Lignell & Piispasen tuotteista rakennettuihin cocktail-makuelämyksiin. Se on myös alkoholivalmistajan konseptiravintolana ensimmäinen laatuaan koko Suomessa.

”Meille on luonnollista se, että avaamme ensimmäisen konseptiravintolamme juuri Kuopioon”, Oy Gust. Raninin toimitusjohtaja Harri Nylund toteaa.

”Kauppahuone on sisustettu vanhan ajan kauppahuoneen tyyliin. Meille onkin erittäin tärkeää, että asiakkaamme pääsevät tutustumaan tuotteisiimme kiinnostavassa ja kauppiasromantiikkaa henkivässä miljöössä.”

Kauppahuoneen juomien läpileikkaavana teemana on Suomen arktinen luonto, makuina aromaattisuus, marjat ja metsä. Kaikki juomat ovat valmistettu puhtaista ja tuoreista raaka-aineista vanhoja perinteitä ja artesaanitaitoja vaalien. Uusien makuelämysten luojana toimii Erno Vainanen, joka on myös yksi Kauppahuoneen baarimestareista. Menun tueksi on suunniteltu myös kuvitteellinen ja moderni versio nuoren Gustavin ja Katarinan tarinasta, jota seuraamme ravintolan

sosiaalisen median kanavissa.

Kauppahuone Gust. Ranin on jotain, joka vain täytyy kokea.

 

Gustavin kiulutanssi